26981417_183234985757741_1484545445_o
Anya o James
2013-01-19
Anya och Zally
Anya och Harry leker
Harry
Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

2021

2021-07-27
Mera sol och bad! Valparna växer så det knakar. Nu är de ute större delen av dagen. De äter några mål riktig mat per dag.  Tänderna har brutit igenom ordentligt nu, så de börjar bli lite vassa i munnen. Lite nya bilder finns också. 
Haft fina Ture (Zaleo) på besök ett par dagar så det blev en fin släktbild med Zally och fyra av hennes avkommor från tre olika kullar. 
Idag har också systrarna Smilla och Tequila (LoveMe-kullen) varit på Muskö och hälsat på. Vi har badat både två och fyrbenta. Fikat och framför allt har systrarna röjt runt i 190. 
Det är ett sånt privilegium att få träffa "sina valpar" efter att de flyttat hemifrån.

2021-07-19
Tre veckor i morgon.
Under veckan som gått har de flyttat ut från BB och in i valprummet och också fått ett dagviste i köket. Kira accepterar att ha de andra hundarna nära valparna nu. Idag har de varit ute första gången. De hade givetvis sin trygga mamma med sig och passade på att äta ute :-) Nu blir det mer och mer ute för var dag. Det brukar vara lite av "ur och skur dagis" här med valpar som är ute i princip hela tiden, utom nattetid. Friskluft och tillgång till natur att röra sig i gör gott. 
Det är ett livligt gäng som verkar ha fått en dos av mamma Kiras turboenergi. 
Kameran var med när valparna var ute så det finns en laddning bilder.

2021-07-13
Två veckor och det har blivit små hundar av valparna. Ögonen och öronen är öppna. De rör sig mer på vingliga ben och en del rymmer ur boet. Det pratas en hel del också. Kira är hängiven uppgiften. Det är rejält varmt här och det är dagliga bad för övriga flocken som uppskattar vattenleken och håller sig aningen svalare så länge de är blöta. 
Några nya bilder på de små liven på deras sida!

2021-07-08
En dryg vecka har gått sedan valparna kom. Allt är bra. Kira sköter sin avkomma som hon ska och har mat så det räcker. Alla valparna växer fint och det är lugnt och fint i boet med nöjda valpar. 
Kira har varit ovillig att lämna boet men nu gör hon sig små utflykter på tomten och minglar lite med flocken. Det har gett mig tillfälle att ta några bilder lite snabbt på valparna. 
Första kloklippningen är också avklarad. Det är viktigt att hålla klorna korta på valparna så de inte gör tiken illa.

2021-06-29
Nu är de här!
I natt kom Kira och Kenzos valpar. Efter ett rätt långt öppningsskede fortsatte förlossningen smidigt. Tyvärr kom första valpen död, men de övriga började nästan dia redan innan de var avnavlade. Så det kändes som gott gry i dem allihop! Det är lugnt och fint i boet och alla verkar nöjda. Håller tummarna att det får fortsätta så.
Vi har alla varit trötta idag och bara landat i det nya. Anya som varit på hugget hela natten och lidit alla kval över att inte få vara med nosen i valplådan har snarkat gott idag ;-)
Man slutar alrig att förundras över livets mirakel och bästa ljudet är av snuttande valpar <3 
Valparnas fortsatta utveckling kommer kunna ses på deras egen sida. I början blir det inte så mycket uppdatering eftersom det ligger hos mamma och har det gott. 
 

2021-06-22
Nu är det upplopp fär Kiras dräktighet, 54e dagen idag. Hon är tung och vill inte gärna gå ut och gå. Hon bestämmer själv vad hon vill och orkar. Hon bär sin mage fint <3 
Vi andra badar och njuter av sommaren så mycket vi kan. Badhunden Anya njuter av att får vara i vattnet flera gånger om dagen.
 

2021-06-07
Kiras mage växer och hon flämtar av värmen. Blir skugga och dusch för att hålla henne sval!
Alltid lika spännande att följa och se vad som kommer. Men viktigast av allt är att Kira mår bra ❤️

2021-05-27
Vi väntar valpar! Kira o Kenzos date har tagit sig och i slutet på juni hoppas vi få ta emot en ny kull! 
Trycket på valpar är stort och jag har redan kontakt med tillräckligt många och kan därför inte ta emot nya intresseanmälningar. Jag måste avvakta tills jag vet hur många valpar det blir om allt går som det ska. 

2021-05-13
Idag blir min älskade Zally 13 år!
Det är så underbart att få leva med en hund under så många år. Vi har varit med om så himla mycket tillsammans. Hoppas jag har många dagar kvar att dela med henne <3
Det är också väldigt roligt att se alla hennes barn, barnbarn och barnbarns barn som nu finns i många länder.

2021-04-03

2021-03-27
Idag har det varit full rulle på torpet! Valpträff, och då blir det spring i full galopp och en massa kullerbyttor och bus. Systrarna Smilla och Tequila har gett järnet. Mormor Zally har plundrat alla godisfickor. Lova gav Mini tydliga instruktioner om hur deras relation nu ser ut ;-)
Givetvis trevligt umgänge med medföljande människor :-) Tack allihop för att ni kom!
Bilder hittas här

Valpplanerna för i år är spikade och om allt går som det är tänkt så blir det valpar i sommar. Det är redan många som väntar på valp, en del har väntat mycket länge. Men det är mycket som ska stämma så den som lever får se.

2021-02-10
Långt hopp i uppdateringarna, men det finns inte så mycket att rapportera. Vi njuter av det vackra vintervädret och håller oss undan sociala sammanhang. Hoppet står till våren och vaccinet att vi ska få tillbaka möjligheterna att träffa vänner och familj.
En positiv sak med pandemin är alla online-föreläsningar som blivit så lättillgängliga. Kurs är kul :-)
Valpplanerna för våren börjar ta form och går allt som tänkt blir det en kull juni/juli ungefär. 
Har jobbat lite med att uppdatera kullarnas egan sidor, men det återstår lite mer jobb.
 

Anya i flygande fläng!