26981417_183234985757741_1484545445_o

Valpar födda 26-6-2019

Lova har dubbelddejtat  två trevliga hanhundar och väntas valpa i veckan efter midsommar. Om du är intresserad av en valp är du välkommen att höra av dig! Leverans cirka v 35
Lova har alla sina hälsotester i ordning och de finns att läsa på hennes sida. 
Tim är en familjehund som haft vänligheten att bidra till kooikeraveln och han har enligt gällande regelverk kontrollerat sina knän som är utan anmärkning (PL0) Trevlig och vacker hund som haft en längre flirt med Lova ;-)
Calli är född i Schweiz men lever i Tyskland och är avelsgodkänd enligt tyska kooikerklubben och har redan en kull. Calli är DNA-testad för vWd och ENM och fri, ögon är ua och likaså knäna (PL0) Även Calli är mycket trevlig och stilig.
Valparna kommer att härstamningskontrolleras för att jag ska veta vilken hane som är pappa till vilken valp. Inavelsgraden är låg i båda kombinationerna. 
För er som är intresserade berättar jag givetvis mer om alla hundarna!
 

Valpar planeras till 2019

Här finns alltid aktuell info om planerade kullar. Jag annonserar inte kullarna innan jag vet att tiken är dräktig. Om du är intresserad av en valp och vill veta mer om rasen och planerna för mina tikar är du välkommen att höra av dig. 
Det kommer inte finnas några valpar som är leveransklara till sommarlovet.

LD Startklass SE UCH Miltassias Kira av Zaleo

2020

Miltassias Heidi av Yala

Miltassias Allie av Yala

Har för närvarande inga katter som kommer att gå i avel!

Laleh
Kent
Anya med kull Yala
Blondie och James